by on July 11, 2021
227 views

Buna Ziua, Moldova. Anul 2023, ola.md a fost ales cel mai bun site de socializare dintre rețelele sociale din Moldova.

 

Ola.md este folosit de milioane de oameni din întreaga lume cu aplicația sa de prietenie, pe care o poți accesa de pe orice dispozitiv și te poți autentifica în doar câteva secunde. Cu sediul în Matrimoniale Moldova și Matrimonaile România, OLA.MD are o bază de utilizatori din aproape toată lumea. Datorită opțiunilor și obiceiurilor dezvoltate către rețelele sociale, nu este dificil să găsești persoana pe care o dorești. Acum, fără alte prelungiri, să aruncăm o privire la Aplicatii dating gratis pentru moldovenii.


Aplicația Ola.md nu mai necesită să aveți un cont, dar trebuie să aveți peste 18 ani. Puteti intrati cu emailul dvs de Google.  Odată activată, puteți crea o biografie de 500 de caractere și un scurt profil de șase fotografii. Puteți, de asemenea, să vă conectați la celălalt cont social din profilul dvs. și să adăugați informații despre dvs. Toate tipurile de funcții sunt disponibile pe aplicația mobilă Ola. Nu Cere nicio opțiune de abonament Gold sau abonament VIP. (%100 Gratis)

 

Este o aplicație mobilă complet gratuită, creată un cont şi descopera. În afară de browserele iOS și Android, poate fi folosit și calculator cu Chome sau Internet Explorer.

 

 

Este ușor de intrat. durează doar 30 de secunde. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail variabilă și asta e totul. Ola mobile dating app este disponibil în 186 de țări.

 

,

 

V-ați săturat de rețelele sociale care distribuie fotografii de proastă calitate? La ola.md, vă puteți încărca fotografiile fără a le pierde calitatea pixelilor.

 

 

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune aplicații gratuite pentru a vă întâlni cu fete din Moldova. Ola este perfect pentru tine. este %100 gratuit.

 

 

Pentru a vă crea profilul, selectați un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă. De asemenea, vă rugăm să scrieți informațiile dvs. personale și informațiile dvs. de contact

 

Distribuiți cele mai bune fotografii pe profilul și cronologia dvs....

 

 

Creați-vă lista de redare muzicală sau încărcați propria muzică. Bucurați-vă de a asculta muzică la maximum de oriunde cu o conexiune la internet. (fără reclame stupide pe internet)

 

 

Puteți vinde gratuit produsele pe care nu le utilizați sau doriți să le vindeți online.
Ola.MD Aplicație de întâlniri gratuită fără plată. Vă rugăm să susțineți serviciul nostru gratuit pentru a ni se alătura.

Mulțumesc.
Administratie,
Rețeaua de întâlniri Ola.MD
Moldova / Chişinau 

Posted in: Dating
2 people like this.
În curând veți putea vedea reclamele noastre în centrul orașului Chișinău.1f44d.png
Like May 21, 2023